Go Back   The Supercar Registry > General Discussion > Lounge


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-11-2018, 04:32 PM
camcojb's Avatar
camcojb camcojb is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 185
Thanks: 8
Thanked 12 Times in 4 Posts
Default How to embed Youtube videos

First, get the YouTube video ID, it's the info that follows the "=" in the URL of the video on YouTube. See image below. Highlight that info and click copy.







Next, to add the video to a post, click on the 'video' icon. See image below.







Finally, with your cursor between the YouTube BB tags, right click and paste the YouTube ID. That's it. Done.








The final result will look like this:

__________________
Jody

Reply With Quote
Attachments - The Supercar Registry E4CEA3B5-FC05-4226-94F2-4A9D489551FA.jpeg D822754E-35D8-401A-BBFD-263B6E00CF6C.jpg b.jpg a.jpg
Click here to view all the pictures posted in this thread...
  #2  
Old 05-18-2021, 01:02 PM
Burd Burd is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Just Off Woodward
Posts: 1,449
Thanks: 128
Thanked 332 Times in 217 Posts
Default

What do you copy? Both images above are gone
Reply With Quote
  #3  
Old 05-18-2021, 01:20 PM
70 copo's Avatar
70 copo 70 copo is online now
Yenko Contributing Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: chillicothe Ohio 45601
Posts: 3,159
Thanks: 145
Thanked 630 Times in 323 Posts
Default

You start with this:

https://www.youtube.com/watch?v=Np5IfQdvn2c

Click the Youtube icon just above the dialog box. You get this:

YOUTUBE][/YOUTUBE

at the gap in the sequence above ] [ cut and insert this (only): Np5IfQdvn2c

and you get the video!

Reply With Quote
  #4  
Old 05-18-2021, 05:01 PM
427TJ's Avatar
427TJ 427TJ is offline
Yenko Contributing Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: PNW
Posts: 5,505
Thanks: 643
Thanked 183 Times in 115 Posts
Default

I don't see a YouTube icon anywhere.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-18-2021, 06:33 PM
70 copo's Avatar
70 copo 70 copo is online now
Yenko Contributing Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: chillicothe Ohio 45601
Posts: 3,159
Thanks: 145
Thanked 630 Times in 323 Posts
Default

Here:
Attached Images
 
Reply With Quote
  #6  
Old 05-18-2021, 07:45 PM
Xplantdad's Avatar
Xplantdad Xplantdad is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2004
Location: AZ
Posts: 31,237
Thanks: 3,978
Thanked 2,081 Times in 1,000 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by 427TJ View Post
I don't see a YouTube icon anywhere.

Your response window must be set up correctly to see it Bill...
__________________
Bruce
Choose Life-Donate!
Reply With Quote
  #7  
Old 05-22-2021, 04:25 AM
427TJ's Avatar
427TJ 427TJ is offline
Yenko Contributing Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: PNW
Posts: 5,505
Thanks: 643
Thanked 183 Times in 115 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Xplantdad View Post
Your response window must be set up correctly to see it Bill...
A-HA! That must be why I don't see the icon. I'll try to figure it out. Thanks Bruce!
Reply With Quote
  #8  
Old 05-22-2021, 02:22 PM
Burd Burd is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Just Off Woodward
Posts: 1,449
Thanks: 128
Thanked 332 Times in 217 Posts
Default

Leme try that.
I hate to be a complainer, but adding a video embedder to the forum is nice, you cut copy and paste the link and it does it automatically.

https://youtu.be/V0O0nzkESTI">https://youtu.be/V0O0nzkESTI" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360">
Reply With Quote
  #9  
Old 05-22-2021, 02:23 PM
Burd Burd is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Just Off Woodward
Posts: 1,449
Thanks: 128
Thanked 332 Times in 217 Posts
Default

It ain’t workin for me, you also can’t post smileys from your own keyboard, look >. ����*♂️


I just added the latest embedder to my forum
Attached Images
 

Last edited by Burd; 05-23-2021 at 04:12 PM.
Reply With Quote
  #10  
Old 05-22-2021, 05:48 PM
Xplantdad's Avatar
Xplantdad Xplantdad is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2004
Location: AZ
Posts: 31,237
Thanks: 3,978
Thanked 2,081 Times in 1,000 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by 427TJ View Post
A-HA! That must be why I don't see the icon. I'll try to figure it out. Thanks Bruce!

Hey Bill...do this:


On the main screen choose "UserCP" (User Control Panel)


Name:  a.jpg
Views: 186
Size:  114.3 KB



Then Choose "Edit Options"




Name:  b.jpg
Views: 177
Size:  62.4 KB






To make your message screen look like this...




Name:  1.jpg
Views: 158
Size:  185.1 KB






Go to the very bottom of the Edit Options screen and choose "Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing" then save the changes. You should be good to go!






Name:  2.jpg
Views: 157
Size:  104.6 KB
__________________
Bruce
Choose Life-Donate!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.